Afaceri în creştere pentru holdingul Electrogrup Cluj. Plus 40% faţă de 2016

Afaceri în creştere pentru holdingul Electrogrup Cluj. Plus 40% faţă de 2016
Holdingul Electrogrup Infrastructure cuprinde cinci companii: Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL şi WESEE SRL | Foto: zf.ro

Electrogrup Infrastructure (E-INFRA) a anunţat rezultatele financiare pe 2017. Compania de tip holding a fost înfiinţată anul trecut de oamenii de afaceri clujeni Teofil şi Simion Mureşan împreună cu Marian Pantazescu. Holdingul aduce reuneşte cinci companii, toate din domeniul infrastructurii.

 

Compania a raportat pe 2017 o cifră de afaceri consolidată de 107,5 milioane Euro, reprezentând o creștere cu 39% fața de anul 2016 și profitul operațional consolidat EBITDA 22,57 milioane Euro, în creștere cu 38%, conform auditului IFRS.

„Viitorul va aduce tot mai multă tehnologie în viața noastră. Companiile care aplică sau dezvoltă tehnologie vor fi câștigătorii piețelor. Infrastructura este suportul pe care funcționează și se dezvoltă tehnologia. Ele lucrează împreună și satisfac cerințele oamenilor. Grupul nostru de companii construiește și investește în infrastructură modernă în mai multe industrii și în diverse forme de colaborare și parteneriate”, a declarat Teofil Muresan, Fondator și Președinte al Consiliului de Administrație E-INFRA.

Holdingul Electrogrup Infrastructure cuprinde cinci companii: Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL.

Activitatea principală a grupului este în domeniul infrastructurii. Companiile activează în cele două principale verticale de business: deținerea și exploatarea de infrastructură diversă și construcția de infrastructură pentru alți operatori sau investitori.

Crearea holdingului E-INFRA la sfârșitul anului 2017 urmărește atât valorificarea oportunităților generate de nevoia de infrastructură modernă în aproape orice domeniu dar și funcționarea ca un grup integrat, optimizat, competitiv, într-o platformă multi-industrie solidă.

Electrogrup Infrastructure își propune să atragă finanțare pentru creștere organică în domeniile în care activează dar și pentru continuarea proceselor de achiziții și fuziuni în Romania și în alte țări.

Loading...
Comenteaza