Antreprenorii clujeni predau lecții de business în școli

Antreprenorii clujeni predau lecții de business în școli

Mai mulți oameni de afaceri s-au implicat într-un proiect europen al cărui scop este inspirarea tinerilor din Cluj să acţioneze înspre a-și implementa propriile idei de antreprenoriat.

Programul este organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), prin Centrul de Informare Europe Direct Transilvania de Nord, în parteneriat cu Fundația Romanian Business Leaders.

Caravana Naţională “Vreau să fiu antreprenor” a fost prezentă la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu din Câmpia Turzii și la Colegiul Tehnic Napoca din Cluj-Napoca, unde a inspirat tinerii liceeni să gândească antreprenorial alături de Bogdan Pandea (Captain Bean), Cosmin Moldovan (Carmengeria Moldovan), Călin Biriş (Loopaa Marcom) şi Sorin Moldovan (VIASMO).

Evenimentele se adresează tinerilor care vor să cunoască cât mai multe despre antreprenori, direct de la aceştia. Cei prezenți au fost curioşi ce anume ii determină pe oamenii de afaceri să rişte tot ceea ce au pentru a-și atinge obiectivele propuse, dar şi de ce au ei nevoie pentru a deveni antreprenori de succes în România.

Reprezentanții Centrului Europe Direct Transilvania de Nord le-au propus tinerilor prezenți să încerce programele de voluntariat propuse de Corpul European de Solidaritate, experiențe care îi vor ajuta mai târziu în dezvoltarea propriilor afaceri.

Loading...
Comenteaza