Au repornit lucrările la Autostrada Suplacu - Borș

Au repornit lucrările la Autostrada Suplacu - Borș
Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Cătălin Homor, a făcut o vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii Suplacu de Barcău – Borş.

"Am fost să văd șantierul de la Suplacu de Barcău – Borş, pentru care antreprenorul promisese mobilizarea pentru data de 16 septembrie. Putem spune că au fost demarate lucrarile pe acest șantier, că s-a făcut un pas, prin faptul că au fost aduse utilaje și muncitori care s-au apucat de lucru. 

Însă voi merge în continuare în control, pentru că este clar că în România, la noi, ca lucrările să meargă, trebuie să monitorizăm îndeaproape și permanent realizarea obiectivelor. Subliniez că timpul care se scurge în gol, fără activitate susținută, serioasă pe șantier, este atât în defavoarea antreprenorului, cât mai ales a obiectivului. 

Voi reveni peste două săptămâni să verific dacă angajamentele pe care și le-au luat antreprenorii vor fi duse la îndeplinire și să mă asigur că se păstrează ritmul", a declarat Cătălin Homor, director general al CNADNR.

Tronsonul de autostradă Suplacu de Barcău - Borş are o lungime de 60,2 km, antreprenorul lucrării fiind asocierea Corsan - Corviam Construccion, Consinit, Road Consulting, Design Solution, Via Design.

Loading...
Comenteaza