Banca Transilvania a introdus creditul online. Se semnează tot la ghișeu

Banca Transilvania a introdus creditul online. Se semnează tot la ghișeu

Persoanele fizice pot să îşi creeze un spațiu personalizat în care au la dispoziție simulatorul de credite şi detalii despre statusul aplicației de credit. 

Creditul online este destinat finanțării proiectelor personale. Clienții BT persoane fizice pot obține până la 5.000 de euro, suma echivalentă în lei, în maximum o zi de la aplicarea online pe siteul BT. Dobânda împrumutului este fixă, iar perioada de creditare, de 1–5 ani.

Etapele de acordare a împrumutului sunt simplificate față de un credit clasic şi înseamnă aplicare pe site-ul băncii şi primirea online a ofertei BT, urmate de programarea venirii la bancă pentru semnarea documentației. Persoana aplică pentru un credit online pe site-ul BT.

Aceasta are posibilitatea să-şi creeze un spațiu personalizat în care are la dispoziție simulatorul de credite şi detalii despre statusul aplicației de credit. BT va informa persoana care a aplicat – inclusiv prin intermediul unui mesaj pe telefon - cu privire la trimiterea ofertei, care poate fi consultată pe site-ul BT, pe pagina dedicată creditului online, în spațiul personal. 

Solicitantul se poate programa online, alegând locația şi ora dorită, pentru semnarea documentației la BT. Cei care nu sunt clienți ai băncii şi vor să aplice pentru acest credit au posibilitatea de a-și deschide online un cont curent în timpul aplicării pentru cel mai nou produs al BT, cont ce va fi activat odată cu venirea la bancă. BT este a doua bancă din România, în funcție de active. Principalii săi competitori sunt BCR și BRD.

Loading...
Comenteaza