Bănci închise în perioada Paştelui

Bănci închise în perioada Paştelui
Majoritatea unităţilor bancare din judeţul Cluj vor fi închise de sărbătorile pascale, cu excepţia celor amplasate în marile centre comerciale.

 Cele mai multe unităţi bancare din judeţul Cluj vor fi închise cu ocazia sărbătorilor pascale. Excepţie vor face numai unităţile care funcţionează în interiorul centrelor comerciale care îşi vor deschide porţile încă din a doua zi de Paşte.

 

Persoanele care au de făcut plăţi la bancă sau derulează alte activităţi prin intermediul acestora trebuie să ia în calcul faptul că unităţile bancare îşi vor modifica programul în perioada sărbătorilor pascale. Aproape toate băncile au anunţat că nu vor avea activităţi cu publicul luni, 5 aprilie, în afara celor care îşi desfăşoară activitatea în centrele comerciale, respectiv BRD şi BCR. Ultimele vor funcţiona după programul acestor centre comerciale. Astfel, sâmbătă, 3 aprilie, programul cu publicul se va desfăşura între orele 10.00 şi 19.00, iar luni, 5 aprilie, între 10.00 şi 21.00.

 

Excepţie va face şi Banca Transilvania (BT), care va menţine deschise în Cluj mai multe unităţi sâmbătă şi luni. Conducerea BT a informat că lista locaţiilor care vor rămâne deschise în ajunul Paştelui poate fi consultată la orice reprezentanţă a băncii. în ciuda acestui program redus cu publicul, bancomatele, cititoarele de carduri la comercianţi (POS) şi serviciile de call center ale băncilor vor funcţiona fără întrerupere în acest interval. Mai mult, reprezentanţii băncilor au dat asigurări că bancomatele vor fi alimentate mai des în acest răstimp pentru a face faţă cererii clienţilor.

 

Instituţii precum Trezoreria, Administraţia Finanţelor Publice Cluj-Napoca din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Cluj şi Direcţia de Taxe şi Impozite de pe lângă Primăria Cluj-Napoca vor fi închise, conform legii, luni, 5 aprilie. Nici la Bursa de Valori Bucureşti sau la Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu nu se vor derula tranzacţii luni, 5 aprilie, au anunţat împuterniciţii celor două instituţii. După un program puţin diferit vor funcţiona numai oficiile poştale. Acestea vor fi deschise inclusiv sâmbătă, 3 aprilie, urmând să fie închise numai în data de 5 aprilie.

 

Menţionăm că şi marile magazine şi-au adaptat programul pentru a primi afluxul de clienţi aşteptaţi în perioada sărbătorilor de Florii şi Paşte. Multe dintre acestea vor fi deschise până la miezul nopţii, dar au program scurt cu o zi înainte de Paşte şi sunt închise în 4 aprilie. Complexele comerciale şi-au adaptat programul pentru a primi mulţimea de cumpărători aşteptaţi în perioada sărbătorilor de Florii şi Paşte.

 

Programul băncilor

 

 Banca Transilvania:

 

3 aprilie: 9.30- 12.30

5 aprilie: vor fi deschise doar unităţile din centrele comerciale, în funcţie de programul fiecăruia.

 

 

 BRD:

2 aprilie: 9.00-17.00

3-5 aprilie: închis

 

Excepţie va face unitatea din Polus Center, care va fi deschisă luni între

9.00-21.00, şi cea din Kaufland Mănăştur, care va funcţiona după programul hipermarketului.

 

 

 BCR:

2 aprilie: 9-18.00

3-5 aprilie: închis

 

 

 Raiffeisen:

2 aprilie: 9.17.30

3-5 aprilie: închis

 

 Banca Românească:

 

2 aprilie: 9.00-16.30

3-5 aprilie: închis

 

Loading...
Comenteaza