Video Foto Bolid Mercedes, cumpărat pe Calea Turzii

Bolid Mercedes, cumpărat pe Calea Turzii
Agentul de vânzări Bogdan Mutuleac, alături de bijuteria galbenă | Foto: RMB
Bolid Mercedes, cumpărat pe Calea Turzii
Bolid Mercedes, cumpărat pe Calea Turzii

Un autoturism Mercedes-AMG GT Roaster, Handcrafted by Racers, a fost cumpărat de un amator local de senzații tari de la dealerul local RMB Inter Auto Cluj. Prețul pentru acest model poate ajunge la peste 200.000 de euro. 

Mai multe imagini cu bolidul comandat de la Cluj au fost afișate de compania clujeană pe pagina acesteia de Facebook, alături de o mașinuță în miniatură, dar și de cel care a perfectat tranzacția, specialistul în vânzări Bogdan Mutuleac. Reprezentanții companiei au păstrat confidețialitatea în privința cumpărătorului.

Aceste mașini pe benzină au standard Euro 6 și sunt comercializate pe site-urile de profil cu prețuri între 150.000 și peste 200.000 de euro. Ele au un consum mediu combustibil de 9,4-11,4 l/100 km, cu un vârf de 15 l/100 km în localitate. Sunt înzestrate cu senzori de parcare, de ploaie și de lumini, sisteme antivânt și de recunoaștere a semnelor de circulație, iluminare în viraje, asistent de unghi mort.  

Ultima versiune, varianta S, are un motor V8 biturbo, cu 522 cp, transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj, iar șoferul poate selecta modurile Confort, Individual, Sport, Sport+, Race, potrivit Auto Expert. Mașina are nevoie de 3,8 secunde pentru a atinge 100 km/h, viteza maximă fiind de 308 km/h. Este construită din magneziu, oțel și aluminiu, are faruri led, scaune, volan și instrumentar de bord îmbrăcate în piele.  

RMB Inter Auto este reprezentant autorizat în zona Clujului pentru mărcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai și Land Rover. Dealer-ul clujean administrat de fostul ministru de interne Ioan Rus a avut anul trecut afaceri de 210 milioane de lei și un profit net de 8,2 milioane. Asociații societății sunt companiile Vitexa Holdings (Cipru) – 70% și Autosincron Cluj-Napoca (România) – 30%, conform Termene.ro.

Loading...
Comenteaza