Brian Tracy, la Cluj: “Liderii au o viziune clară despre unde vor fi în 10 ani" FOTO

Brian Tracy, la Cluj: “Liderii au o viziune clară despre unde vor fi în 10 ani
Brian Tracy, legendarul trainer care a consiliat în afaceri companii internaţionale precum Ford, Coca-Cola şi IBM, s-a întalnit cu 400 de antreprenori și manageri la Cluj-Napoca.

"Liderii au o viziune clară despre unde vor fi în 3, 5 sau 10 ani. Această viziune trebuie să fie simplă și inspiraţională, ca oamenii să o înțeleagă și să o urmeze alături de tine. Dacă oamenii din firmă nu te urmează ca lider, fie încă nu ai învăţat să fii un lider autentic, fie viziunea ta nu e suficient de clară, de simplă sau inspirațională", le-a spus Tracy oamenilor de afaceri clujeni.

La 72 de ani, Tracy are peste cinci decenii de experiență în studiul creșterii profesionale și a leadershipului. Este autorul a 65 de cărți traduse în 42 de limbi și a creat o frumoasă comunitate de antreprenori din întreaga lume, care se dezvoltă și învață despre creșterea unei afaceri.

Totodată, a scris o carte împreună cu antreprenorul român Lorand Soares Szasz despre principiile unei vieți simple, dar de succes. În cadrul aceluiaşi eveniment au mai urcat pe scena trainerul român şi antreprenorii Dan Isai şi Marcelus Suciu.

Aceştia au vorbit despre provocările oamenilor de afaceri români, despre posibilitatea de a face afaceri în mod onest și integru, despre motivarea și creșterea echipei și a angajaților.

La final, Szasz, organizatorul manifestării, a declarat că evenimente de acest tip au un impact pozitiv în mediul antreprenorial românesc pentru că aduc idei noi și testate, care pot să crească o afacere și un întreg sistem economic.

Loading...
Comenteaza