Clujenii de la Komoder vor deschide un showroom în Olanda

Clujenii de la Komoder vor deschide un showroom în Olanda

Distribuitorul clujean de fotolii și aparate de masaj Komoder va da în funcțiune un showroom la Eindhoven în cadrul strategiei sale de extindere. Acesta a inaugurat în acest an două unități la Cluj și la Timișoara, care vor fi urmate de București și Iași.

„Strategia de extindere vine ca urmare a solicitărilor primite din partea clienților noștri și a potențialilor cumpărători care își doresc să testeze fotoliile de masaj înainte de a lua decizia de cumpărare”, a declarat Adrian Rus, fondatorul companiei.

Rețeaua numără acum șase showroom-uri, dintre care patru sunt în țară și două în străinătate, conform Start-up.ro. La unitățile de la Cluj și Timișoara, compania a investit 90.000 de euro pentru amenajarea spațiilor. Cea din Iulius Mall Cluj va fi extins de la 30 la 80 mp.

Pentru acest an, societatea clujeană anticipează o creștere de 25% a vânzărilor față de 2017, obiectivul fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro în 2019.

Loading...
Comenteaza