News alert Clujenii de la Verla, înghițiți de liderul european în soluții de ambalare

Clujenii de la Verla, înghițiți de liderul european în soluții de ambalare
Grupul francez Antalis se va extinde pe piața clujeană | Foto: Neue Verpackung

Francezii de la Antalis au anunțat achiziția companiei Verla, distribuitor de produse pentru comunicare vizuală cu vânzări anuale de 8 milioane de euro. Societatea clujeană avea anul trecut 60 de angajați.

Operațiunea este supusă autorizării Consiliului Concurenței din România și trebuie finalizată în cursul acestei veri. Achiziționarea Verla mărește contribuția pe care sectorul de visual communication îl are la nivelul grupului  Antalis pe o piață în creștere.

Verla SRL Cluj are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata nespecializat și a obținut în 2017 un profit net de 1,3 milioane de lei. Societatea înregistra o cifră de afaceri netă de 36 de milioane de lei, datorii totale de 14 milioane de lei și grupa la finele anului trecut 60 de angajați, conform Ministerului Finanțelor Publice.

Grupul francez Antalis este lider european în distribuția business to business de hârtie și soluții de packaging și numarul doi în distribuția de materiale pentru comunicarea vizuală din Europa. 

Anul trecut, grupul a raportat vânzări de 2,4 miliarde de euro și are 5.500 de angajați la dispoziția a 140.000 de clienți, companii și tipografi din 43 de țări. Prin intermediul celor 123 centre de distribuție, Antalis face zilnic 13.500 de livrări la nivel mondial și a distribuit 1,5 milioane de tone de hârtie în 2017.

Loading...
Comenteaza