Dezvoltare de software, de la Cluj la Mureş

Dezvoltare de software, de la Cluj la Mureş
Compania Integrated Systems Development Corporation (ISDC), specializată în tehnologii și soluții informatice, şi-a deschis un centru tehnologic de excelență în România, după succesul celor din Cluj-Napoca și în Sofia.

 
ISDC și-a propus să investească din ce în ce mai mult în România datorită potențialului pe care țara îl conferă din punctul de vedere al pregătirii specialiștilor din software. Aceasta a deschis un centru de excelență în Târgu-Mureș, iar conducerea companiei este în căutare de programatori de elită, specializati în tehnologiile .NET și Java. Un alt criteriu pe care ISDC îl impune pentru viitorii angajați este cunoașterea limbii engleze la nivel avansat, întrucât aceștia vor ține în permanență legătura cu experții din celelalte țări și cu clienții străini.
 
„Sediul din Cluj-Napoca are un număr de peste 200 de experţi IT, care au avut posibilitatea să avanseze în carieră prin intermediul trainingurilor și programelor de dezvoltare puse la dispoziție, prin participarea la conferințe de specialitate, dar mai ales prin schimbul de experiență în cadrul sesiunilor de transfer a cunoştinţelor și a comunităților interne de practică. Credem cu tărie în dezvoltarea continuă și o susținem prin programe interne personalizate. Dorim să transmitem această cultură dezvoltată de-a lungul a 25 ani de activitate şi colegilor din Târgu-Mureș”, afirmă Adina Dragoș, director de resurse umane la ISDC România.

Loading...
Comenteaza