Divizia de leasing operaţional a BRD va avea sediu regional la Cluj

Divizia de leasing operaţional a BRD va avea sediu regional la Cluj
ALD Automotive, companie de leasing operațional, a anunţat că va intra pe piaţa din afara Bucureştiului cu trei reprezentanți regionali în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, pentru a deservi clienții corporate și companiile mici și mijlocii din 24 de județe.

„Am început încă din iunie cu Moldova și am continuat cu Transilvania și Banat, datorită potențialului de dezvoltare al acestor zone, fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie.

În Timiș, industria automotive este printre cele mai importante; în Iași se dezvoltă business-uri în IT, alături de afacerile cu tradiție în textile, iar Clujul este cel mai mare hub tech din provincie”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial al ALD Automotive. 
 
Cei trei reprezentanți regionali ai ALD Automotive vor fi responsabili cu dezvoltarea activităților de cross-selling și susținerea parteneriatelor existente sau inițierea unor noi parteneriate cu dealerii auto locali.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite. 
 
ALD este lider global în soluții de mobilitate, furnizând servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări către o gamă variată de clienți: companii multinaționale, întreprinderi mici şi mijlocii, persoane fizice autorizate și persoane fizice.

Cu 6.000 de angajați la nivel mondial, ALD administrează 1,4 de milioane de autovehicule. Acționarul principal al ALD este Societe Generale. Principalii săi concurenţi din România sunt Arval Service Lease, Leaseplan, Unicredit Leasing, Porsche Mobility şi Autonom Services. 

Loading...
Comenteaza