ECONOMIC. Showroom mobil de 110 mp în campusul Emerson

ECONOMIC. Showroom mobil de 110 mp în campusul Emerson
Un showroom mobil de 20 metri lungime, 20 de tone greutate şi o suprafaţă desfăşurată de 110 metri pătraţi şi cu o valoare totală de un milion de dolari, acesta este camionul (foto) în care sunt prezentate produsele Ridgid, marcă Emerson, într-un turneu internaţional care ajunge şi în Cluj.
Showroom-ul mobil a ajuns astăzi în Cluj şi este prezentat în Campusul Emerson, din Parcul Industrial Tetarom II şi va rămâne în oraş până mâine.

“Showroom-ul mobil este conceput special pentru a dezvălui şi oferi spre testare scule, unelte şi echipamente profesionale Ridgid”, arată reprezentanţii Emerson într-un comunicat de presă. Turneul de prezentare a început în februarie în Turcia şi se încheie la sfârşitul lunii iulie în Marea Britanie.

“Printre cele mai noi şi sofisticate produse profesionale pe care Ridgid le prezintă în avanpremieră în România se află linia de sisteme de inspecţie şi localizare SeeSnake, echipamente care permit atât inspecţia spaţiilor ascunse şi inaccesibile cât şi fotografierea şi inregistrarea video color, prin intermediul unor monitoare şi camere digitale performante”, se arată în comunicat. Alte produse expuse în avanpremieră sunt microReel - sistem pentru inspecţie care permite vizualizarea conductelor de la 40mm la 125mm, o cameră video de inspecţie microExplorer - un dispozitiv portabil ce permite vizualizarea spaţiilor greu accesibile şi stocarea de fotografii digitale şi înregistrări video
pe un card digital (SD).

Ridgid este marca sculelor deţinute de Ridge Tool Company, subsidiară a grupului Emerson. Sculele sunt produse la Cluj, în cadrul primului centru regional Ridgid din Europa Centrală şi de Est. Campusul include o unitate de producţie, un centru de training şi suport tehnic, un showroom şi un centru de servicii pentru clienţi.
Loading...
Comenteaza