Experții în proprietate intelectuală se întâlnesc la Cluj

Experții în proprietate intelectuală se întâlnesc la Cluj

Zeci de specialiști în proprietatea intelectuală vor dezbate la Palatul Administrativ din Cluj-Napoca principalele provocări cu care se confruntă acest domeniu în prezent.

Manifestarea privind dreptul proprietății intelectuale se desfășoară în ciclul intitulat „Război $i pace”, fiind organizată de Centrul de Cercetări în Dreptul Proprietății Intelectuale, Facultatea de Drept din Universitatea Babeș-Bolyai și AgroTransilvania Cluster, sub denumirea de „Jocuri, mărci, interese”.

Direcțiile de explorare propuse de evenimentul din 7 decembrie sunt de relevare a soluțiilor instanțelor judecătorești, dar și de prezentare a unor chestiuni concrete ale domeniului abordat.

Principalele teme dezbătute vor fi marca înregistrată, piața parfumurilor, contrafacerea mărcii, tranzacțiile cu proprietatea intelectuală, rezervarea denumirilor, mărcile sportive, contrabanda cu țigări, înregistrarea mărcilor europene, rezervarea denumirilor, reînnoirea mărcilor. Printre vorbitori se numără personalități din mediile academic, justiție, drepturi de autor.

Loading...
Comenteaza