Familia Kober își ridică un depozit de vopsele la Cluj

Familia Kober își ridică un depozit de vopsele la Cluj

Producătorul de vopsele își va deschide un depozit în județul Cluj în cadrul strategiei sale de dezvoltare, a anunțat proprietarul companiei, Aurel Kober.  

Compania de lacuri şi vopsele Kober, deţinută de familia cu acelaşi nume din Piatra Neamţ, a realizat afaceri de 318 de milioane de lei în 2018 și investeşte cinci milioane de euro în modernizarea uneia dintre fabrici şi în deschiderea unor depozite noi în ţară, conform ZF.

„E vorba despre modernizarea fabricii din Turtureşti, unde se realizează produsele industriale şi produsele pentru piaţa auto. În Sibiu, Timişoara, Cluj şi Mureş, ne construim depozite proprii“, spune Aurel Kober, proprietarul companiei. Compania vrea să îşi extindă gama de vopsele decorative prin lansarea a două noi linii de produse.

Extinderea cu depozite a companiei în ţară vine în condiţiile în care Kober şi-a lărgit anul trecut gama de produse pentru industria de construcţii şi a suplimentat şi vopselele decorative. Afacerile companiei s-au situat în 2018 la un nivel similar cu anul anterior. Pentru Kober lucrează 800 de angajaţi.
 

Loading...
Comenteaza