Finanţele au vândut 13 imobile sechestrate în urma unui dosar penal

Finanţele au vândut 13 imobile sechestrate în urma unui dosar penal
Agenția Națională de Administrare Fiscală a recuperat creanțe bugetare de 19,4 milioane de lei, într-un dosar penal, după organizarea a trei serii de licitații prin intermediul cărora a vândut 13 imobile sechestrate conform hotărârii judecătorești pronunţate definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Spaţiile comerciale din Bucureşti au fost adjudecate la valori mai mari decât prețurile stabilite de evaluatori. Suma recuperată până acum la bugetul de stat provine în principal din popriri conturi bancare, popriri ale sumelor datorate de către terți și valorificarea imobilelor sechestrate. 
 
"Inspectorii structurii de executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor părţilor sociale la societăţile comerciale la care debitorul are calitatea de asociat și a terenurilor și imobilelor deţinute de debitor, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea facilitării participării potenţialilor ofertanţi", a anunţat conducerea instituţiei.

Loading...
Comenteaza