Fondatorii Delaco și-au cumpărat restaurant în centrul Clujului

Fondatorii Delaco și-au cumpărat restaurant în centrul Clujului
Restaurantul participă constant la marile festivaluri organizate la Cluj | Foto: Wok'n Roll

Frații Tudor și Dragoș Comăniciu, care au vândut cu 10 milioane de euro fabrica de lactate Delaco, au preluat restaurantul cu profil oriental Wok’n Roll din Cluj-Napoca.  

Unitatea cu afaceri anuale de 1 milion de lei funcționa pe pierdere încă de la înființare, în 2010, conform Profit.ro. Restaurantul era controlat de Dan Ardelean, Ciprian Farcaș, Vlad Cioară, fiecare cu câte 33,3%. Amplasat pe Calea Dorobanților, Wok’n Roll este un restaurant cu specific thailandez, dar și cu preparate cunoscute din bucătăria italiană sau mexicană.

Anul trecut, firma care operează unitatea a avut afaceri de 1,2 milioane lei și o pierdere de 7.000 de lei. În ultimii ani, pierderile au fost în scădere, de la 312.000 lei în 2014 la 149.618 lei în 2015, 20.474 lei în 2016 și 7.535 lei anul trecut, iar afacerile au mai atins 1,2 milioane lei doar în 2016.

Cei doi frați au preluat afacerea, cumpărând o participație de 67%. Afacerea a fost preluată prin intermediul Cartofisserie, societatea cu care familia Comăniciu operează restaurante cu meniu bazat pe cartofi prăjiți.

Aceștia sunt foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, afacere vândută în 2010 grupului francez Bongrain. Ei au achiziționat și complexul comercial Magnolia din Brașov.

Loading...
Comenteaza