Fraţii Negoiţă vor teren pentru un hotel la Cluj

Fraţii Negoiţă vor teren pentru un hotel la Cluj
Proprietarii grupului Pro Confort şi ai celui mai mare hotel din ţară, fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă, vor să construiască unităţi turistice la Cluj, Timişoara, Constanţa, Braşov sau Iaşi.

“în momentul acesta încercăm să găsim terenuri disponibile. Vrem să construim hoteluri de 3-400 de camere, investiţia în fiecare dintre acestea fiind în jurul a 15-20 de milioane de euro”, a mai spus proprietarul hotelurilor Rin şi Confort, Ionuţ Negoiţă.

 

De asemenea, cei doi proprietari de hoteluri caută teren pe Litoral pentru construcţia unui hotel cu peste 1.000 de camere, proiect în care vor să investească între 150 şi 180 de milioane de euro, pe care îl doresc în parteneriat cu Ministerul Turismului, care are terenuri pe Litoral. Fraţii Negoiţă deţin două hoteluri Confort la Otopeni, un alt hotel în centrul Bucureştiului şi Rin Grand Hotel, care, cu cele 1.500 de camere, este cel mai mare din România şi printre cele mai mari din Europa.

 

Pentru a extinde prezenţa brandurilor hoteliere pe care le posedă, aceştia intenţionează să acorde şi francize. “Vom împacheta cele două nume, Confort şi Rin, şi vom încerca să le dăm în franciză unor hoteluri. Vom crea noi o ofertă, cu care vom merge către hotelieri”, a precizat Ionuţ Negoiţă.

 

Ei şi-au propus să construiască un hotel în fiecare dintre următorii cinci-şase ani. Omul de afaceri a mai spus că cele patru hoteluri au încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cumulată de 25 de milioane de euro, la care aportul Rin Grand Hotel s-a ridicat la 15 milioane de euro.

Loading...
Comenteaza