Foto Hotelul Napoca își schimbă look-ul. Cum arată acum

Hotelul Napoca își schimbă look-ul. Cum arată acum
Managerii hotelului de pe malul Someșului au decis să schimbe aspectul acestuia
Hotelul Napoca își schimbă look-ul
Hotelul Napoca își schimbă look-ul
Hotelul Napoca își schimbă look-ul
Hotelul Napoca își schimbă look-ul

Proprietarii Grand Hotel Napoca au demarat un proiect de schimbare a designului interior al unității turistice.

Producătorul de scaune și canapele Sessio Jibou, parte a grupului belgian Verbelco, a anunțat că proiectul care i s-a încredințat la Cluj-Napoca vizează retapițarea elementelor de mobilier aflate în holul hotelului. Noua culoare pe care o au acum fotoliile și canapelele de la Hotelul Napoca este albastru.   

Societatea din Parcul Industrial Jibou creează noi linii de scaune și canapele, dar acționează și ca subcontractant. Produsele sunt din gama superioară a mobilierului, fiind lucrate în piele, imitație de piele sau material textil. Producția este situată în România, iar distribuția se face în Europa.

Hotelul de pe malul Someșului este clasificat la 3-4* și dispune de cel mai mare centru de conferințe din Transilvania, cu o capacitate de 4.000 de locuri, dintre care 1.600 în sala Europa Grand Ballroom. Unitatea turistică dispune de 156 de camere de 22 mp și de patru apartamente, la care se adaugă restaurantul Atrium.

Hotelul aflat în proprietatea familiei Ghiran este gestionat de societatea Smav Exim Cluj. Asociați sunt Roxana Ghiran Marc (50%), Ioana Ghiran (49,2%) și Maria - Ana Ghiran (0,8%), ultima figurând ca administrator. Smav Exim, societate cu 121 de angajați care are ca obiect de activitate hotelurile și alte facilități similare, a înregistrat anul trecut afaceri de 17,2 milioane de lei și un profit net de 3,9 milioane.

Principalii jucători pe piața hotelieră clujeană erau Pritax Invest (13,23%), Grand Hotel SRL (11,68%), Smav Exim (6,65%), Transilvania Trek (5,39%) și Eurotrend Hotels Group (4,50%), conform portalului financiar Termene.ro

Loading...
Comenteaza