Video Informaticienii de la Betfair au petrecut la Wonderland

Informaticienii de la Betfair au petrecut la Wonderland

Sute de invitați au participat la petrecerea de final de an a companiei de pariuri online Betfair România, de la complexul Wonderland Resort. Aceasta a fost animată de DJ Shiver, Flavius Teodosiu Band, competiția de la bar fiind supervizată de Valentin Luca.

“Am avut un an 2018 foarte intens și provocator, plin de proiecte noi și încheiat cu multe rezultate excepționale, pentru care suntem bucuroși și recunoscători tuturor colegilor, partenerilor și prietenilor noștri.

Anul s-a încheiat cu o binemeritată și spectaculoasă petrecere de Crăciun, dar și cu urări sincere de succes, fericire, sănătate și bunăstare pe care vi le adresăm tuturor.

Mulțumim că ne-ați fost alături în 2018, să fim împreună și în 2019, să ne bucurăm de vești bune, proiecte îndrăznețe, idei frumoase și momente memorabile”, a transmis conducerea Betfair România.

Centrul de dezvoltare software din Cluj-Napoca al companiei de pariuri online a ajuns anul trecut la 543 de salariați după ce aceasta a făcut 128 de recrutări. Afacerile au crescut în 2017 cu 26%, la 159 milioane de lei, iar profitul net, cu 19,2%, la 10,9 milioane.

Loading...
Comenteaza