Întreprinzătorii din Cluj, la cel mai mare eveniment mondial de antreprenoriat

Întreprinzătorii din Cluj, la cel mai mare eveniment mondial de antreprenoriat

Spherik Accelerator în colaborare cu Startup Weekend Cluj, Rubik Hub și Startup Grind Iași vor organiza o serie de evenimente în cadrul Startup Europe Week (SEW) 2019 care vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași și Piatra-Neamț.

Pentru ediția din acest an a SEW, Spherik va colabora cu comunitățile românești de startup-uri pentru a oferi sprijin în dezvoltarea și extinderea domeniului de acoperire al Uniunii Europene. “How to Define a Business Model” este organizat în 12 martie ca eveniment ce face parte din SEW 2019 și are ca scop să ofere comunității sale din Cluj informații utile de la oameni cu o vastă experiență.

Antreprenori cunoscuți  în lumea startup-urilor ca Mircea Vădan (Activize) și Vlad Icleanu (Cluj Startups) vor vorbi despre cum se definește un business model potrivit startup-ului. SEW este cel mai mare eveniment regional de antreprenoriat de la nivel mondial, al cărui scop este de a ajuta antreprenorii să se dezvolte oriunde s-ar afla sau de oriunde provin. Săptămâna dedicată startup-urilor (11-15 martie) se desfășoară în 300 de orașe din 50 de țări.

SEW conectează ecosistemul local și arată antreprenorilor ce sprijin este disponibil la nivelul orașelor și al regiunilor din care fac parte. Spherik Accelerator a fost primul accelerator de business lansat în România cu misiunea de a conecta startup-urile cu resurse strategice, de a le ajuta să crească rapid pe plan internațional și de a sprijini creșterea ecosistemului local.

Loading...
Comenteaza