Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda, între Aiud și Decea, finalizat. Vezi când va fi inaugurat

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda, între Aiud și Decea, finalizat. Vezi când va fi inaugurat

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru prima autostradă ce urmează a se inaugura în cursul acestei luni.

Potrivit datelor oficialilor CNAIR, lotul 3 al autostrăzii Sebeş-Turda, între Aiud şi Decea, în lungime de circa 12,4 km este finalizat în proporţie de 100%. Din datele privind stadiul proiectelor în derulare rezultă că cei 12,4 km de autostradă se vor inaugura în cursul acestei luni.

Mai mult, oficialii CNAIR decontează o factură în valoare de circa 20 milioane lei pentru construcţia lotului 3 al autostrăzii Sebeş-Turda. Luna trecută, Tirrena Scavi a primit aproximativ 1,1 milioane de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Proiectantul autostrăzii Sebeş-Turda, Lot 3 în valoare de circa 420 milioane lei este firma Aecom Ingenieria SRL, consultant - DRDP Cluj, iar constructor - asocierea Tirrena Scavi SpA - Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA .

În prezent, proiectul are nevoie doar de un aviz în cadrul Consiliului Tehnico Economic - Siguranţa Circulaţiei CNAIR, srie capital.ro.

Loading...
Comenteaza