O antreprenoare din Cluj face afaceri cu lumânări pentru nunţi şi botezuri

O antreprenoare din Cluj face afaceri cu lumânări pentru nunţi şi botezuri

Mihaela Badiu, o ingineră din Cluj, a început să producă lumânări din ceară de albine pentru nunţi şi botezuri într-un atelier amenajat la propriul domiciliu. 

Business-ul i-a adus până acum venituri de 8.000 de lei, conform ZF.

„Afacerea reprezintă, în acest moment, mai mult un hobby dezvoltat în timpul liber din pasiune. În paralel, lucrez de aproape 20 de ani într-o companie din domeniul energiei”, spune Mihaela Badiu, fondatoarea BWX Candles.

Pentru lumânările de nuntă simple nedecorate, cu o înălţime de 42 cm, preţurile pornesc de la 40 de lei şi cresc în funcţie de grosime. Pentru lumânările decorate, preţul minim este de 95 de lei.

Vânzările au loc doar pe internet în prezent, prin intermediul site-ului propriu şi al paginii de Facebook, iar antreprenoarea vrea să se extindă şi în zona mărturiilor pentru nunţi şi botezuri şi pe partea de cadouri corporate.

Badiu a început o colaborare cu doi designeri din Cluj – Simina Cîmpian şi Cristina Cenan.

„2018 a fost un an de creionare şi structurare a ideilor, în care am clarificat şi experimentat zona producţiei de lumânări, pe care doresc să o dezvolt. Veniturile, care au început să apară doar spre sfârşitul anului le-am reinvestit în materiale şi consumabile”.

Loading...
Comenteaza