Patronii clujeni lansează un centru mobil de ocupare pentru şomeri

Patronii clujeni lansează un centru mobil de ocupare pentru şomeri
Un număr de 400 de şomeri din judeţele Cluj, Maramureş şi Sălaj vor fi consiliaţi şi ajutaţi în perioada următoare să îşi găsească un loc de muncă prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri europene.
Noutatea cu care vine proiectul derulat de către Institutul Postliceal Phoenix împreună că Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor (APM) Cluj şi Patronatul Femeilor de Afaceri din Cluj este aceea că se va crea un centru mobil care ar urma să se deplaseze în opt oraşe din zona acoperită. În judeţul Cluj activitatea de consiliere şi mediere profesională se va desfăşura în Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin.

Cu ajutorul celor aproximativ 500.000 de euro, la cât se ridică valoarea acestui proiect finanţat din Fondul Social European, vor fi consiliaţi 300 de şomeri, 50 de persoane inactive şi 50 aflate în căutarea unul loc de muncă. Scopul final este ca după doi ani de zile beneficiarii proiectului să îi pregătească pe cei înscrişi pentru meseriile căutate la ora actuală pe piaţa muncii dar şi să angajeze 22 de persoane din grupul ţintă.

Loading...
Comenteaza