Premiul „Managerul anului în outsourcing”, câştigat de un clujean

Premiul „Managerul anului în outsourcing”, câştigat de un clujean
Premiile de excelență ale industriei de outsourcing din România, de la Bucureşti, recunosc rezultatele excepționale și succesul în industria de outsourcing din ţara noastră. Premiul pentru managerul anului i-a revenit clujeanului Mihai Nadăș.

Acesta a început să lucreze la compania Yonder acum 10 ani ca junior, urcând rapid treptele carierei: în 2011 a fost numit Chief Technology Officer, Head of Cluster Management, apoi Business Unit Director, iar în 2016 a devenit Managing Director. Acum, la 29 de ani, conduce o echipă de 120 de specialiști din Cluj și Utrecht care dezvoltă produse software pentru companii din Europa și SUA. 
 
Rezultatele punctate de juriu care i-au adus premiul se leagă de performanța demonstrată în business, deschiderea de noi piețe, atragerea de noi clienți și dezvoltarea echipei. În 2015, două din produsele software codezvoltate de echipa lui Nadăș au fost nominalizate la premiile industriei de outsourcing din Olanda. Unul dintre ele a câștigat premiul pentru produsul anului în industria software de sănătate din această ţară.
 
Din juriul „Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016” au făcut parte Radu Puchiu, Varujan Pambuccian, Andrei Romanescu, Amalia Sterescu, Valerica Dragomir, Mihaela Robu, Krzysztof Kmuk, Dan Zaharia, Ionuț Anica-Popa.  Yonder este o companie de servicii din grupul Total Specific Solutions (Olanda) care dezvoltă aplicații împreună cu companii de produse software din Europa și SUA, având birouri operaționale în Cluj, Iași, Utrecht, cu 260 de angajați. 

Loading...
Comenteaza