PROMO - Se schimbă modul de calcul al impozitului forfetar, or 21:00, "Jocuri de Putere", Realitatea TV

PROMO - Se schimbă modul de calcul al impozitului forfetar, or 21:00,

Astă-seară, la „Jocuri de Putere":

* Ora 21.00: IMPACT MAJOR asupra clasei de mijloc, SE SCHIMBĂ modul de calcul al IMPOZITULUI FORFETAR,din 1 ian 2017. Cat vei plăti pentru o cafenea? Dar pentru un restaurant? Dar pentru un hotel? AFLI cum se calculează impozitul in funcție de zonă (oraș/sat). DE CE se schimbă? Câți bani câştigă visteria?

*Ora 22.00: Cum arată RĂZBOIUL PSIHOLOGIC NATO-URSS în România. Mâna de ajutor dată de vectorii de opinie. Cum participăm la războiul hibrid? Temele majore puse pe piață, inconștient sau nu. Cum şi cine discuta teme sugerate de către Rusia în România europeană si membră a NATO, cel mai estic partener strategic al SUA din lumea civilizată. Cine simulează zgomote ca să acopere mirosul războiului. Cine vrea cu orice chip amețirea civililor?

*Ora 23.00 CUM SE FURĂ ROMÂNIA PRIN CORPORAŢII // CAMORRA DE LA PLOIEŞTI - Noii baroni, mai tari decât cei vechi. Noului "naş" i se pupă mâna la propriu, în Consiliul Judeţean Prahova! Cine sunt aleşii României - Deputat de Teleorman cu părul vopsit în verde şi creierul spălat de apele pluviale - Senator al României în chiloţi pe coridoarele Parlamentului - Dezvăluiri şi comentarii desprec arata clasa politica din ROMANIA anului 2016 alături de jurnaliştii de investigaţii Stelian Negrea, Alexandru Căutiş, Oreste Teodorescu şi Dan Bucura

Totul astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan" pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 00.30

 

Loading...
Comenteaza