Smartree îşi deschide un birou la Cluj

Smartree îşi deschide un birou la Cluj
Compania de externalizare de salarizare și de administrare de personal Smartree România se extinde cu un birou teritorial la Cluj-Napoca.

 
Creșterile de afaceri au determinat Smartree să își continue extinderea în orașele mari din țară încă din primul semestru al acestui an, prin deschiderea biroului de la Cluj. Acesta este al cincilea birou al Smartree din România, după cele din București, Pitești, Timișoara și Constanța. 
  
Majorarea nevoii de servicii de salarizare de calitate în zonă, dezvoltarea semnificativă a mediului de afaceri local în ultima perioadă, prezența în regiune a unor clienți ai Smartree, precum și tendința companiilor multinaționale de a se reloca sau de a deschide sucursale în județul Cluj și zonele învecinate sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou în teritoriu. 
 
Proiectul de extindere în zona de vest a României se înscrie în planul Smartree de dezvoltare regională din ultimii ani. “Regiunea Cluj are un potențial economic foarte mare, iar Smartree România vine în întâmpinarea companiilor care au nevoie de servicii de resurse umane (HR) de calitate din zonă”, a declarat Adrian Stanciu, director general al Smartree România. Printre clienții acesteia se numără McDonald’s, Astellas, Knauf, Ericsson. 
 
Anual, Smartree procesează 430.000 de angajați ai celor 150 de clienți, în majoritate companii multinaționale, dar și companii româneşti. Smartree este partener al ADP Employer Services International în România, lider mondial în domeniu, ca furnizor de servicii externalizate pentru salarizare globală și administrare HR.

Loading...
Comenteaza