Specialiștii în branding ai Europei se reunesc în toamnă la Cluj

Specialiștii în branding ai Europei se reunesc în toamnă la Cluj

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca a fost desemnată să găzduiască în toamnă una dintre cele mai mari conferințe din acest domeniu de pe continentul european.   

Organizată de asociația profesională CREA-Est și susținută de RSM România, conferința Rebranding Creativity va avea loc în perioada 13-14 septembrie. Consultanți, experți și academicieni de talie globală în inovație, creativitate și leadership vor facilita un training intensiv prin sesiuni de creativitate aplicată în business și leadership, marketing și branding, educație, societate.

Printre invitați se vor afla profesori de la School of Visual Arts NYC (una dintre cele mai bune școli de design din lume), International Center for Studies in Creativity (cel mai prestigios centru de cercetare a creativității aplicate), consultanți de la companii din Top Fortune 500, lideri globali în educație, consultanță și inovație. 

100 de profesioniști își vor antrena gândirea creativă, vor fi inspirați de profesori, consultanți și experți globali din domeniu, și se vor conecta cu lideri și profesioniști interesați de creativitate, inovație și leadership al schimbării. Parteneri ai evenimentului sunt Heraldist & Wondermarks, St. Brendan School of Innovation, Brandocracy, International Center for Studies in Creativity (SUA), CREA și Beyonder.

Anul trecut, conferința a găzduit 18 sesiuni de training, facilitate de 15 experți în creativitate și inovație. CREA-Est este o asociație profesională, care susține și contribuie la dezvoltarea gândirii creative ca mindset, skillset și toolset pentru inovație în business, educație, și societate (prin politici publice) în Europa Centrală și de Est.

 

Loading...
Comenteaza