Un distribuitor clujean de fotolii de masaj se extinde în vestul Europei

Un distribuitor clujean de fotolii de masaj se extinde în vestul Europei

Liderul de piață din România al fotoliilor de masaj Komoder Interactive, fondat de omul de afaceri clujean Adrian Rus, va trece granițele țării în acest an, prin deschiderea de showroom-uri în trei state din Uniunea Europeană.

Komoder a anunțat că dă în funcțiune două unități de prezentare în Bulgaria, la Sofia și la Ruse. Inaugurarea unității din capitala Bulgariei reprezintă un punct important pentru strategia de extindere internațională pe care Komoder și-a propus-o în acest an.

Recent, compania și-a făcut oficial intrarea pe piața spaniolă, cu un magazin de prezentare deschis în centrul Barcelonei. Planurile de dezvoltare pentru acest an se concentrează pe lansarea de noi magazine în Belgia, România și Bulgaria.

“Suntem prezenți pe piața din Bulgaria încă din 2014, iar anul acesta am reușit să ajungem și fizic aici cu două magazine. Dezvoltarea pe piața din Bulgaria este un obiectiv important pe care ni l-am setat pentru 2018: ne-am propus să ajungem la trei showroom-uri deschise până la finalul anului. Următoarele orașe pe care le avem în vizor sunt Varna și Plovdiv, iar creșterea pe care o urmărim este de 30%”, a declarat Adrian Rus.

Komoder a ales pentru anul în curs să se concentreze pe lansarea de magazine de prezentare care oferă posibilitatea testării, menținând focusul și pe zona de internet. Societatea a încheiat anul trecut cu afaceri de 2 milioane de euro.

Extinderea la nivel european aduce cu sine mărirea flotei auto proprii și numărului de angajați care asigură montajul, manipularea și trainingul. În România, Komoder este prezentă cu magazine de prezentare în Cluj-Napoca, București,  Iași, Timișoara. Concurenții săi pe piața națională sunt Avon, Fashion Days, Corsar,Studio Moderna, PC Garage, conform Termene.ro.  

Loading...
Comenteaza