Cand ţara te vrea prost sau să reevaluăm bine!

Cand ţara te vrea prost sau să reevaluăm bine!
Fiţi cu ochii'n patru.....Români vi se pregăteşte ceva! Da, chiar aşa. Pe bune. Despre ce e vorba...?! Simplu. Unii vor încerca să ne convingă în următoarele zile cât de important este dialogul între Puteri, bună convieţuire, "coabitarea"- să o ia naiba, m-am cam săturat de cuvântul ăsta deja, totul pentru binele şi starea naţiunii..... Au inceput deja.

Domnii de la CSCI au "produs" în garajul din Piaţa Victoriei, sau în bucătăria lui "nea Ilie", nu ştiu încă exact, un aşa zis sondaj, un fel de cercetare sociologică făcută de consilierii din Mişcarea Populară alături de cei din "mişcarea gorjeană", care ne spune nici mai mult decât că, staţi pe scaun vă rog, staţi jos să nu cădeţi din picioare, că 93% dintre români îşi doresc o COABITARE perfectă între Preşedinte şi Premier(!!!!!!!!!!!!!!!), 93%, nici mai mult şi nici mai puţin! Ce părere aveţi? Credibil, nu?????? Şi mai vor ceva sărmanii români, tot celor de la CSCI, vor PACE între Preşedinte şi Premier şi ...poate chiar "fluturaşi în stomac" dacă mă gândesc şi la faptul că, staţi aşa, asta e tare de tot, de-a dreptul gogonată, 75% dintre români vor ca Traian Băsescu şi Victor Ponta să colaboreze mai mult! Ei asta ultima, trebuie să recunosc că nici macar cei de la CSOP-ul prezidenţial al domnului Muşetescu nu ar fi putut să o dea mai bine.... Nu m-aş mira că în zilele următoare să apară un alt aşa zis sondaj în care românii să fie creditaţi de acea casă de sondare şi acei păpuşari ridicoli ca fiind cei mai înalţi oameni, cei mai blonzi şi cei mai "luaţi de proşti" din istoria ultimilor 2.000 de ani.... Luaţi de proşti de către unii politicieni. Doar de aceia care vor încerca să ne convingă în următoarele zile că Laura Codruta Kovesi este unica soluţie pentru DNA. Unica şi singura. Ce părere aveţi?

Eu vă spun sincer că în cazul în care se întamplă acest lucru, nu exclud posibilitatea ca în scurt timp să se încerce convingerea aceluiaşi popor luat de prost că, Traian Băsescu e cel mai bun ministru al Transporturilor şi tocmai de aceea la încheierea mandatului este obligatoriu să ocupe acest post, că Preşedintele nu a fost nici marinar şi nici ofiter, că Blejnar este un fel de îngeraş, că Udrea este o doamnă respectabilă din Înalta Societate britanică sau că e noua "Maica Tereza", că tot vine Paştele Catolic...., ca Boagiu nu îl cunoaşte pe Nelu Iordache, că Boc e un fel de Bismark al României şi Videanu un adevarat Bill Gates al pieţei de energie, care habar nu are cine au fost şi sunt băieţii deştepţi....iar Dorin Cocoş e întruchiparea lui Rothschild (Intâiul)..... După ce Kovesi ne va fi prezentată ca noua Zeiţă a Dreptăţii a "Pactului de Coabitare" Preşedinte-Premier sau Premier-Preşedinte, cum vreţi Dumneavoastră. Şi uite aşa se reevaluează pe Dâmboviţa. Păi se poate "Domnu 'Viorel", eu zic că nu ar trebui să se poată... dar să aşteptăm "Dialogurile Coabitării", episodul de săptămâna viitoare. Dialogurile cu românii au trecut, nu, nu mai e an electoral şi se poate face orice ?! Ia să vedem.....poate totuşi e un zvon şi se face "dreptate până la capăt".... :)

Loading...
Comenteaza