Halep, out de la Indian Wells. Eșec dur

Halep, out de la Indian Wells. Eșec dur
Simona Halep

Simona Halep a câștigat doar trei game-uri în semifinala cu Naomi Osaka.

După un început greoi în care Simona s-a văzut condusă cu 0-2, jucătoarea noastră a revenit și a egalat la 2, însă imediat Osaka și-a câștigat game-ul și a revenit în avantaj. Simona a egalat din nou la 3, dar de aici japoneza a început să atace tot mai tare și liderul mondial n-a mai câștigat niciun game tot meciul! 

În setul al doilea, Simona a început prost, a continuat și a încheiat la fel, fiind învinsă cu un categoric 6-0.

Naomi Osaka o va întâlni în finala de la Indian Wells pe Daria Kasatkina, care a trecut de Venus Williams, scor 4-6, 6-4, 7-5.

Simona Halep și Naomi Osaka s-au mai întâlnit de trei ori până la Indian Wells, românca impunându-se de fiecare dată.  Prima întâlnire a fost în turul 3 de la Roland Garros 2016, când Halep a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi și să se impună cu 4-6, 6-2, 6-3. Nici a două înfruntare nu a fost mai simplă. În primul tur al Masterului de la Miami din 2017, Halep s-a impus greu, tot în 3 seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Ultima confruntare dintre cele două datează din luna ianuarie a acestui an, când Simona Halep a învins-o pe japoneză în optimile de finală de la Australian Open. Românca s-a impus atunci cu 6-3, 6-2, după un meci dominat în totalitate.

Loading...
Comenteaza