Cursuri interactive pentru elevii vorbitori de germană la Cluj

Cursuri interactive pentru elevii vorbitori de germană la Cluj

Linia de studii în limba germană a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) va organiza, în perioada 23-27 aprilie „Universitatea elevilor”, o serie de activităţi pentru elevii de liceu vorbitori de limba germană.

În cadrul programului, elevii de liceu vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la universităţile clujene (UBB şi Universitatea Tehnică). Concomitent cu aceste activităţi, organizatorii le-au pregătit elevilor şi un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj-Napoca.

În același timp, profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare. Evenimentul este susținut activ de Gutenberg - Asociaţia Studenţilor vorbitori de Limba Germanã şi de Deutscher Akademischer Austauschdienst (Serviciul German de Schimb Academic).

Partenerii acestui program sunt Ambasada Republicii Federale Germania (Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Bukarest), Donauschwäbische Kulturstiftung des Landes Baden-Württemberg (Fundaţia Culturală a Şvabilor Dunăreni a Landului Baden-Württemberg), Sykes și Emerson.

Loading...
Comenteaza