Internship la Guvern pentru tineri: 200 de locuri disponibile şi 2.080 de lei pe lună

Internship la Guvern pentru tineri: 200 de locuri disponibile şi 2.080 de lei pe lună

Studenții UBB sunt invitați să își depună dosarele pentru obținerea unui loc în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României, program prin care  pot dobândi experiență în administrația publică centrală.

Studenții Universității Babeș-Bolyai își pot depune dosarele pentru obținerea unui loc în cadrul celei de-a șaptea ediții a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, până în data de 19 mai 2019. Studenții și absolvenții de studii superioare au la dispoziţie, în acest an, 200 de locuri disponibile în Guvernul României, ministere, instituții și autorități ale administrației publice centrale.

Înscrierile se fac online, iar condițiile de participare, precum și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.internship.gov.ro. Rezultatele finale ale selecţiei vor fi anunţate în data de 28 iunie, urmând ca perioada de practică să fie cuprinsă între 15 iulie şi 13 septembrie 2019.

În cadrul programului de internship studenții vor petrece, timp de două luni, 8 ore/zi în instituțiile incluse în program pentru a învăța modul de funcționare și organizare a administrației publice. Participanții vor primi o indemnizație lunară pentru internship în valoare de 2080 de lei brut, perioada de desfășurare a programului de internship fiind considerată vechime în muncă. La finalul perioadei de internship, participanţii vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

Universitatea Babeş-Bolyai va găzdui, în data de 8 mai 2019, de la ora 10.00, în Aula Magna (str. M. Kogălniceanu nr. 1) o prezentare a acestui Program Oficial de Internship al Guvernului României.

Loading...
Comenteaza