O săptămână de nominalizări pentru premiul Mentor de excelență în educație

O săptămână de nominalizări pentru premiul Mentor de excelență în educație
Mai este o săptămână pentru nominalizări la premiul Mentor pentru excelență în educație, care se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual, cât și moral.

Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Din Cluj au obținut premiul Mentor: 2015 - Todor Gabriela, profesor de violoncel, 2015 - Tellmann Jenő, profesor de fizică, 2014 - Székely Géza, profesor de arte plastice, 2014 - Roşca Emilia Elena, profesor de limbă franceză, 2013 - Dan Leonard, profesor de engleză, 2011 - Guttmann Mihály, profesor de muzică, 2010 - Maniu Emese, antrenor de înot, 2010 - László György, profesor de muzică. 

Loading...
Comenteaza