Profesor clujean, în juriul expoziţiei de la Hanovra

Profesor clujean, în juriul expoziţiei de la Hanovra
Un cadru didactic de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) a făcut parte din Comisia pentru Inovaţii în cadrul celei mai importante expoziţii specializată din lume în domeniul maşinilor şi echipamentelor agricole, AGRITECHNICA - desfăşurată la Hanovra între 12-16 noiembrie.

Din Comisia pentru Inovaţii a târgului internaţional Agritechnica de la Hanovra - "cea mai importantă expoziţie specializată din lume în domeniul maşinilor şi echipamentelor agricole, al tehnicii şi managementului pentru o producţie agricolă profesională şi performantă" - a făcut parte şi inginerul Ovidiu Ranta, şef lucrări la Catedra de mecanizare a Facultăţii de Agricultură din cadrul USAMV.

Conform reprezentaţilor USAMV, târgul internaţional, care are loc o dată la doi ani, este organizat de DLG - Societatea Germană pentru Agricultură (Deutsche LANDWIRTSCHAFTS-Gesellschaft / DLG), organizaţie cunoscută din sectorul agro-alimentar.

"Considerată ca fiind o platformă unică de contacte între producători, dealeri şi experţi în domeniu, pe o suparafaţă expoziţională de 40 de hectare, AGRITECHNICA 2013 a găzduit 2.900 de firme expozante din întreaga lume, bucurându-se de un număr de 450.000 de vizitatori", au specificat reprezentanţii USAMV.

"Compusă din 37 de experţi neutri Comisia pentru Inovaţii a desemnat, pe baza unor criterii stricte, inovaţiile cele mai reprezentative pentru dezvoltarea sectorului agricol, distinse cu medaliile de aur şi de argint ale AGRITECHNICA 2013", mai arată reprezentanţii universităţii clujene

 

Loading...
Etichete
Comenteaza