Royal School in Transilvania, şcoală acreditată Cambridge, a atins cifra de 100 elevi

Royal School in Transilvania, şcoală acreditată Cambridge, a atins cifra de 100 elevi
Școala Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi
Școala Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi
Școala Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi

Școala Royal School in Transilvania sărbătorește, după această săptămână, înscrierea a peste 100 de elevi pentru prima dată de când a fost înființată în anul 2015.

Școala a fost deschisă oficial de către Alteța Sa Regală, prințul Radu, şi este destinată elevilor care doresc să aibă parte de o educație în stil britanic  prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transilvania este membru COBIS (Consiliului Școlilor Internaționale Britanice) și acreditat atât de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial și liceal, cât și înregistrat în Registrul Școlilor Internaționale din România de ARACIP. Școala oferă educație preuniversitară pentru vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

"Aceasta este o piatră de hotar importantă pentru Royal School in Transilvania și suntem încântați că atât de mulți părinți ne-au încredințat educația copiilor lor", a declarat Brendan Clarke-Smith, directorul școlii. "Deși liceul l-am deschis oficial abia anul trecut școlar, pentru a continua și fructifica munca excelentă a echipei noastre de la ciclul primar, suntem încântați să oferim elevilor șansa de a studia pentru calificările lor Cambridge IGCSE și AS / A Level".

Președintele Fundației School For Europe și președintele Consiliului Guvernatorilor al Royal School in Transilvania, doamna Erika Hristea, a adăugat: "Această cifră reprezintă reputația crescândă a școlii în cadrul comunității noastre și subliniază, de asemenea, valoarea oferită prin dimensiunea mică a claselor, cadre didactice dedicate și a educației diferențiate oferite, concentrându-ne pe nevoile reale ale fiecărui elev. Sistemul educațional britanic și calificările Cambridge pe care le oferim sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și justețea lor și suntem încântați să putem oferi acest standard în mod exclusiv în regiune. Suntem hotărâți să continuăm dezvoltarea sănătoasă a școlii, păstrând în același timp atmosfera apropiată și foarte prietenoasă, fericită pe care o simțim cu toții când pășim în acest mediu, ajutând elevii să se bucure de timpul lor aici ".

Royal School in Transilvania are încă locuri disponibile pentru acest an școlar pentru elevi cu vârstele între 4-7 și 11-18 ani.

Pentru mai multe informații sau pentru a beneficia de o zi GRATUITĂ a copilul dvs. la Royal School, contactați contact@royalschool.ro, vizitați www.royalschool.ro sau sunați la telefon +40 770 103 108.

Loading...
Comenteaza