Foto "Sâmbăta Experimentelor" revine. Fizicienii pun Lumea sub microscop şi fac Show cu baloane, la Cluj

Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai organizează, sâmbătă, la Cluj-Napoca, cea de-a zecea ediție a evenimentului „Sâmbăta Experimentelor”. Organizatorii îi aşteaptă pe clujeni atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi.

"Sâmbăta Experimentelor" se va desfășura sâmbătă, de la ora 11.00, în clădirea centrala a Universității Babeș-Bolyai  din strada M. Kogălniceanu nr.1, iar intrarea este liberă.

Clujenii care  vor participa la evenimentul organizat de Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai vor fi așteptați atât cu experimentele preferate din anii trecuți, cât și cu unele noi menite să îi fascineze.

"În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie și se poate face accesând link-ul atom.ubbcluj.ro/empirx și alegând spectacolul dorit", transmit organizatorii.

Sâmbăta Experimentelor este un proiect realizat de Facultatea de Fizică, Asociația EmpirX  și Asociația Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se derulează bilingv (română / maghiară), cu sprijinul Emerson, SKF Rulmenți Suedia și al Ministerului Educației Naționale.

Loading...
Comenteaza