Şcoală de vară la Facultatea de Business. Participă manageri de top din ţară şi străinătate

Şcoală de vară la Facultatea de Business. Participă manageri de top din ţară şi străinătate
Facultatea de Business, din cadrul UBB, organizează în perioada 27 august - 3 septembrie cea de-a treia ediţie a şcolii de vară cu predare în limba engleză International Business Summer School.

Pentru această ediţie au fost selectaţi 36 de studenţi din ţară şi din străinătate, care timp de o săptămână vor asista la prelegeri susţinute de manageri de top din cadrul unor companii de prestigiu din mediul național și internaţional precum Bosch, CS Invest, EY Romania, Evalueserve, Genpact, Hostvision, Macon, și PwC Romania.

Programul cuprinde cursuri pe teme de actualitate precum evaluarea afacerii, insolvența și reorganizarea companiilor, fiscalitate internațională, logistică, marketing internațional, afaceri internaționale, strategii de afaceri internaționale. La finalizarea cursurilor, studenţii vor primi o diplomă echivalentul a 5 credite ECTS.

În cadrul școlii de vară, studenții vor avea ocazia să cunoscă mediul de business clujean prin evenimente de tip open-door oferite de către partenerii școlii de vară. Vor avea astfel ocazia să discute cu oameni din companii și să afle de ce au nevoie pentru a se angaja într-o companie multinațională.

"Astfel de școli de vară reprezintă o noutate pentru mediul academic din România însă în străinătate absolut toate universitățile de prestigiu ofertă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cunoștiințele în timpul verii. Ar trebui sa mulțumim în primul rând partenerilor Facultății de Business pentru ca în fiecare an susțin evenimentele organizate de către facultatea noastră." a declarat Ioan Alin Nistor, decanul Facultăţii de Business.

Facultatea de Business a mai organizat în această vară o școală de vară, International Hospitality Summer School la care au participat peste 30 de participanți din Romania. În cadrul acestei ediții au fost prezentate particularități ale industriei hoteliere din România și impactul globalizării asupra acestui sector, strategii de management și sisteme de operare și branding în industria ospitalității.

Loading...
Etichete
Comenteaza