Start la înscrieri pentru competiţia Shakespeare School Essay. Premii de peste 5.000 de euro

Start la înscrieri pentru competiţia Shakespeare School Essay. Premii de peste 5.000 de euro

Elevii de gimnaziu şi de liceu se pot înscrie începând de miercuri la cea de a XI-a ediţie a Concursului naţional de eseuri în limba engleză. Participanţii pot câştiga premii în bani sau tabere de limba engleză în Marea Britanie şi multe alte surprize.

Shakespeare School Essay Competition a dat startul înscrierilor pentru cea de a XI-a ediţie a Concursului naţional de eseuri în limba engleză dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Pentru ediţia din 2019, tema concursului este un eseu original în limba engleză cu titlul "A World with NO Rules" ("O lume fără reguli").

Competiţia este organizată pe două categorii de vârstă: 11 - 14 ani şi, respectiv, 15 - 19 ani.

Participanţii îşi pot înscrie eseurile gratuit, online, pe site-ul competiţiei.

Termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliştii.

Participanţii pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere de limba engleză în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Premii şi distincţii vor fi oferite şi profesorilor. Astfel, profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va participa gratuit, ca însoţitor de grup, la o tabără de două săptămâni în Marea Britanie.

Toţi profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanţi la Shakespeare School Essay Competition 2019 vor primi un certificat de merit.

Trofeul Excelenţei (Trofeul Shakespeare School Essay Competition) va fi oferit judeţului cu cel mai mare număr de participanţi în concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 7 iunie, la Bucureşti.

Proiectul îşi propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie, originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză, oferindu-le totodată şansa unei experienţe unice, într-o tabără internaţională de studiu.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect naţional, cu participare gratuită, deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 şi 19 ani (clasele V - VIII şi IX - XII). Concursul este organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, şi se adresează tuturor elevilor din România pasionaţi de limba engleză şi cu real talent la scris.

Loading...
Comenteaza