Târgul Produs de Cluj ajunge, în acest sfârşit de săptămână, în Maramureş

Târgul Produs de Cluj ajunge, în acest sfârşit de săptămână, în Maramureş
O nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj va avea loc, în perioada 2-4 august, la Baia Mare. Intrarea la eveniment este liberă.

La această ediţie a târgului vor participa peste 80 de expozanţi clujeni dar şi producători şi meşteşugari din judeţul Maramureş, care vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, lactate şi pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi produse tradiţionale maramureşene.

De asemenea, în cadrul târgului vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi atat din judeţul Cluj cât şi din judeţul Maramureş. Pentru amuzamentul celor mici, va fi amenajat un parc de distracţii.

"Ne bucurăm că am reuşit să ajungem, pentru prima dată, în judeţul Maramureş. Invit pe această cale toţi maramureşenii să profite de oportunitatea pe care Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj le-o oferă, aceea de a degusta şi achiziţiona direct de la producători, la preţuri rezonabile, produse de cea mai bună calitate", a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Loading...
Comenteaza