Bătaie între membrii a două familii din Floreşti. Doi bărbaţi au fost arestaţi

Bătaie între membrii a două familii din Floreşti. Doi bărbaţi au fost arestaţi
Doi bărbați, din două familii rivale din comuna Floreşti, au pornit un scandal în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Scandalagiii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din comuna Floreşti, de 35 ani şi 58 ani, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

"La data de 8 iunie, în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, zona străzii Colonia Nouă, judeţul Cluj, are loc un scandal, mai multe persoane suferind leziuni corporale. Oamenii legii care au intervenit la faţa locului au identificat persoanele ce au iniţiat scandalul, respectiv un bărbat de 35 ani şi un bărbat de 58 ani, ambii din localitate.

Cu ocazia verificărilor, a rezultat că, în urma unor neînţelegeri între membrii a două familii, aceştia au intrat în conflict, ajungând să se lovească reciproc. În urma scandalului, un bărbat de 38 ani şi o femeie de 34 ani au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor nr. 1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri şi investigaţii, fără a se impune internarea acestora", transmit reprezentanţii IPJ Cluj. 

Conform medicului legist, victimele au nevoie de 8-10 zile de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi, în vârstă de 35 ani, respectiv 58 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

 

 

Loading...
Comenteaza