Zâmbete de sărbători. Copiii din colonia Dallas au primit pachete cu dulciuri

Zâmbete de sărbători. Copiii din colonia Dallas au primit pachete cu dulciuri
Pentru 150 de copii din colonia Dallas, Sărbătorile Pascale vor fi mai dulci. Caravana de Paște a ajuns joi în cartierul de la marginea oraşului.

 

În cadrul acestei acțiuni, Fundația Creștină de Ajutorare a distribuit 150 de pachete cu dulciuri, mai exact cu iepurași, ouă de ciocolată şi napolitane micuţilor din această zonă. În plus, 20 de familii din care provin copiii implicați în proiectul "ABCDar la Pata Rât" au primit pachete cu alimente de primă necesitate, precum zahăr, ulei, orez, făină de mălai şi făină albă.

"Caravana de Paște este proiectul prin care Fundația își propune să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor de Sărbători, iar, în funcție de resursele disponibile, să ofere și familiilor acestora suport în alimente, pentru ca masa de Paște să fie una cât mai apropiată de cea a majorității. 

Ne bucurăm că și în acest an, clujenii au simțit să se implice alături de noi prin donații, astfel încât să facă posibile aceste pachete care să ofere copiilor și familiilor lor puțină bucurie de sărbători", au afirmat iniţiatorii proiectului. 

Caravana de Paște, la fel ca și Caravana de Crăciun, se află la a treia ediție și este un proiect al Fundației Creștine de Ajutorare. "ABCDar la Pata Rât" este un proiect de introducere în alfabetizare al copiilor din Dallas - Pata Rât, cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani, care nu au frecventat grădinița ori școala sau au abandonat deja învățământul în masă. 

Loading...
Comenteaza