Mamă cu un copil în braţe, călcată pe zebră de un şofer începător de 70 de ani - VIDEO

Mamă cu un copil în braţe, călcată pe zebră de un şofer începător de 70 de ani - VIDEO
Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, femeia care ţinea în braţe un copil, fiind lovită de un autoturism condus de un şofer începător în vârstă de 70 de ani. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

O tanara si copilul ei de doi ani care traversau strada regulamentar pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, au fost accidentati de un autoturism condus de un sofer in varsta de 70 de ani din Dej care avea permis de conducere de doar cateva luni.

Martorii spun ca in urma impactului femeia a ramas agatata sub autoturismul barbatului, care a oprit dupa aproximativ 10 metri, abia dupa ce trecatorii au strigat dupa el. Femeia a suferit multiple rani, fiind transportata cu ambulanta la spital. Din fericire insa, ca prin minune, copilul acesteia a scapat nevatamat.

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere din zona. Pe imagini se vede cum soferul intra in intersectie ignorand culoarea rosie a semaforului, care il obliga sa opreasca si sa le acorde prioritate pietonilor, relatează dejeanul.ro.

Imediat după ce a lovit femeia, soferul a fost pe punctul de a acrosa si o alta masina parcata pe marginea drumului. 

Loading...
Comenteaza