O cisternă care circula pe direcția Zalău – Cluj s-a răsturnat | FOTO

O cisternă care circula pe direcția Zalău – Cluj s-a răsturnat | FOTO
O cisternă care se deplasa pe ruta Zalău – Cluj-Napoca a fost implicată într-un accident rutier.

Autovehiculul plin cu 10 tone de aditiv pentru combustibil s-a răsturnat într-o curbă, pe Drumul Naţional nr. 1F, între Zalău și Românași. În urma impactului, șoferul cisternei a fost rănit. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, a declarat că şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost negativ negativ.

„Din primele cercetări rezultă că o cisternă care circula pe direcţia Zalău - Cluj-Napoca a fost implicată într-un accident rutier pe DN1F între Zalău şi Românaşi. Şoferul de 40 de ani al cisternei a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, iar autovehiculul s-a răsturnat. Acesta a fost rănit, este conştient şi transportat la spital pentru investigaţii medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a spus Cristea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluipentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Andrei Jacodi, a declarat că cisterna transporta 10 tone de aditiv care se combină cu motorina şi benzina. „Nu este nici un pericol, echipele de intervenţie ale ISU au fost la faţa locului pentru a preveni apariţia unui incendiu la cisternă", a spus Jacodi.

Loading...
Comenteaza