Cioloş contraatacă reclama Amabasadei Suediei cu şosete de lână de la Roşia Montană

Cioloş contraatacă reclama Amabasadei Suediei cu şosete de lână de la Roşia Montană
Dacian Cioloș a răspuns Ambasadei Suediei din București, după ce un fes purtat de fostul premir a fost promovat pe pagina oficială de Facebook a ambasadei. Căciula este fabricată de o firmă suedeză, încă din 1964, și costă 43 de euro.

"Mulțumesc Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pentru atenția acordată fesului pe care l-am purtat duminică la protest. :) Pentru plimbări iarna, pe seară, în Piața Constituției sau Piața Victoriei, țin bine și șosetele de lână, lucrate manual, cum sunt cele împletite de femeile de la Roșia Montană. Pe testate! Tocmai i-am trimis cadou doamnei ambasador o pereche, ca-s bune sigur și în Suedia. Pare că vine o iarnă grea", a scris Cioloş pe Facebook. 

Dacian Cioloș a purtat acest fes la protestele de duminică față de legile justiției.

Fesul fostului premier a ajuns în atenția Ambasadei Suediei, care a postat un mesaj în care promovează căciula produsă de compania Fjällräven. „Impresionat de căciula fostului premier Dacian Cioloș văzută în imaginile de la TV? Este o căciulă suedeză, produsă de Fjällräven. Încă din 1964, Fjällräven produce pentru Suedia îmbrăcăminte practică. Acum, produsele Fjällräven sunt purtate în întreaga lume", scrie Ambasada Suediei, care le lasă și un link doritorilor care vor să achiziționeze produsele.

 

Loading...
Comenteaza