Violatorul din noaptea de Revelion a fost prins şi arestat

Violatorul din noaptea de Revelion a fost prins şi arestat
Poliţiştii clujeni l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul bănuit că ar fi violat o femeie în noaptea dintre ani.

UPDATE: Clujeanul în vârstă de 29 de ani, acuzat de viol, după ce a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fată de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și furt calificat, a fost prezentat judecătorului de drepturi si libertăți care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 zile.

____________________

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca l-au reţinut miercuri pentru 24 de ore pe clujeanul de 29 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi furt calificat.

Anchetatorii susţin că, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 04:00, bărbatul ar fi urmărit o tânără care se întorcea de la Revelion, din centrul Clujului până în cartierul Mărăşti.

Bărbatul a intrat în scara blocului în care locuia tânăra, imediat după victimă, pe care ar fi constrâns-o, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale. Apoi i-a furat acesteia şi telefonul mobil.

Iniţial, poliţiştii au apelat la taximetrişti pentru a-l prinde pe suspect, întrucât aveau informaţii că acesta ar fi plecat cu un taxi din zona unde avusese loc violul. DETALII AICI

Bărbatul a fost surprins şi de camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă.  Bărbatul a fost capturat abia miercuri. El a fost ridicat din acelaşi magazin, unde intrase ca să le ceară patronilor ştergerea imaginilor!

În urma acestui caz, poliţiştii au transmis câteva sfaturi, pentru evitarea unor astfel de drame:

-evitaţi, pe cât posibil, deplasările la ore târzii, în parcuri, zone slab iluminate şi izolate, terenuri virane, clădiri părăsite, pasaje, străduţe lăturalnice necirculate;

-la coborârea din mijlocul de transport în comun, la ore târzii, căutaţi să mergeţi aproape de persoanele care se îndreaptă spre aceeaşi destinaţie cu a dumneavoastră;

-în cazul în care sesizaţi că sunteţi urmăriţi, continuaţi-vă drumul spre o zonă populată, intraţi într-un magazin. Adresaţi-vă primului poliţist întâlnit sau, în caz de nevoie, cereţi ajutor celor din jur.

-nu consumaţi din băuturile oferite de necunoscuţi deoarece pot conţine droguri, somnifere etc.

-anunţaţi pe cineva de încredere (familia sau prietenii) că plecaţi la o petrecere şi cine vă însoţeşte.

-nu daţi curs provocărilor venite de la persoane aflate în stare de ebrietate;

-nu vă faceţi singur dreptate lovind persoanele cu care intraţi în conflict, aceste gesturi pot avea uneori consecinţe grave.

Loading...
Etichete
Comenteaza