A ameninţat că-şi omoară soţia imobilizată la pat. Avea brigheta în mână şi gazul pornit

A ameninţat că-şi omoară soţia imobilizată la pat. Avea brigheta în mână şi gazul pornit
Un bărbat din Cluj-Napoca a fost internat la Clinica de Psihiatrie după ce a sunat la 112 şi a anunţat că îşi va omorî soţia.

"Astăzi, în jurul orei 09.30, un bărbat anunţa, prin apel de urgenţă 112, că îşi va omorî soţia. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, la un bloc de locuinţe din centrul municipiului, unde persoana din interiorul locuinței vizate refuza să deschidă uşa de acces şi să aibă un dialog cu forţele de ordine. De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia pompierilor.

Cei doi polițiști, împreună cu plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, au pătruns de îndată în locuinţă, prin forțarea sistemului de închidere și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani. Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat.

Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament", transmite IPJ Cluj.

Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate.

Loading...
Etichete
Comenteaza