Lucrările la centura Vâlcele-Apahida nu avansează, ba dimpotrivă. Un kilometru a fost dezasfaltat

Lucrările la centura Vâlcele-Apahida nu avansează, ba dimpotrivă. Un kilometru a fost dezasfaltat
Centura Clujului pe relaţia Vâlcele-Apahida a fost decopertată pe o porţiune de un kilometru. Reprezentanţii DRDP nu pot fi contactaţi.

Deputatul clujean Mircia Giurgiu a declarat marţi că starea centurii de ocolire a Clujului este tot mai dezastruoasă. "În urma vizitei din luna iunie centura era perfectă, în iulie au apărut câteva săpături, dar acum este dezastru", a spus Giurgiu, care a vizitat astăzi şantierul.

Deputatul independent a menţionat că, de la precedenta sa vizită pe centură, peste un kilometru de stradă a fost dezasfaltat, iar săpăturile continuă. "Pentru lucrările acestui drum s-au alocat 155 de milioane de euro din banii publici, nu pot să înţeleg ce se întâmplă cu aceşti bani, din moment ce nu se văd schimbări în bine", a declarat parlamentarul.

Zona de pe traseul centurii unde a fost scos asfaltul este în continuarea porţiunii afectate de surparea terenului care trebuia finalizată până în 30 iulie, pe asigurarea încheiată de constructori.

Mircia Giurgiu a anunţat că în septembrie va face un demers către premierul Emil Boc pentru a rezolva problema lucrărilor la centura Vâlcele-Apahida cât mai curând.

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, Ion Pantelimon, a declarat anterior că termenul de finalizare a respectivei porţiuni, dar şi a lucrărilor de la centuri a fost decalat până la 30 septembrie. Pantelimon, însă, nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre costurile lucrărilor.

Loading...
Comenteaza