11.000 de "pofticioşi" la Street Food Festival. Ce poţi gusta astăzi - FOTO

11.000 de
Cea de a doua zi de Street Food Festival a întrecut așteptările celor peste 11.000 de participanți prezenți în festival vineri seara și a adus pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca peste 200 de rețete delicioase și peste 30 de activități.

Prima ediție de Street Food Festival a reușit să surprindă gurmanzii cu un eveniment culinar de excepție.

Ziua de 8 Iulie a debutat cu o sesiune Meet&Greet cu Chef Foa, care le-a prezentat clujenilor ce înseamnă cu adevărat street-food și s-a declarat extrem de încântat de publicul Street Food Festival.

Festival Stage-ul a fost animat de o serie de artiști precum Alex HG & Vamanu, Balcony Players, Zombori, Koszika&The HotShots și Blue Nipple Boy, iar la Culinary Outdoor Cinema, gurmanzii cinefili s-au bucurat de două proiecții cu temă culinară: The Sacred Flavors of Sicily și Burnt.

Bucătarii celor peste 50 de standuri prezente în festival au lucrat la foc continuu și au pregătit rețete diverse de la sandwich-uri la pastramă, legume la wok, gogoși, înghețată, cafea și produse vegane. Culorile și aromele din festival au reușit să atragă un număr impresionant de festivalieri care au luat cu asalt toate food truck-urile și standurile instalate pe Aleea Stadionului.

"Iată că am reușit să aducem la Cluj-Napoca primul festival de street-food din România. Suntem abia la jumătatea festivalului și suntem extrem de recunoscători publicului gurmand care ne-a făcut o surpriză extrem de plăcută și a venit în număr atât de mare la festival.

Știam că românii sunt gurmazi, însă văzându-i cum poftesc la produsele de pe Food Road ne-am convins că toată munca noastră a meritat. Mulțumim așadar pe această cale tuturor celor implicați, echipei de voluntari, sponsorilor, partenerilor și nu în ultimul rând autorităților locale care ne-au oferit tot sprijinul necesar pentru a crea la Cluj-Napoca Street Food Festival", a declarat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Cei care iubesc mâncarea sunt aşteptaţi şi astăzi, dar şi duminică, pe Aleea Stadionului. Mai multe detalii și programul complet sunt disponibile pe www.streetfoodfestival.ro.

 

Loading...
Comenteaza