16 furturi în 3 luni: au dat iama în cuprul de lângă calea ferată VIDEO

16 furturi în 3 luni: au dat iama în cuprul de lângă calea ferată VIDEO
Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni şi riscă puşcăria. Cei trei fac parte dintr-un loc de 7 persoane acuzate de 16 furturi în 3 luni.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 46 ani, din Turda au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de ,furt calificat şi ,distrugere.

Poliţiştii spun că cei trei au fost reţinuţi după ce astăzi poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au acţionat pe raza municipiului Turda pentru prevenirea şi combaterea furturilor de materiale neferoase.

În cadrul acţiunii au fost puse în executare şapte mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite că ar fi furat cabluri din cupru aparţinând unor societăţi din zona Câmpia Turzii - Boju. Cei şapte bărbaţi, din Turda şi comuna Luna, judeţul Cluj, sunt cercetaţi în 16 dosare penale privind furturi comise în perioada ianuarie-martie 2014 din apropierea terasamentului căii ferate.

Pe numele a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 ani din Turda, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vezi imagini:

Loading...
Comenteaza