A fost reținut unul din bătăușii din Mărăști, care au băgat un bărbat în spital. A mers singur la poliție

A fost reținut unul din bătăușii din Mărăști, care au băgat un bărbat în spital. A mers singur la poliție
Un bărbat a ajuns în stare de inconştienţă la spital, săptămâna tecută, în urma unei altercaţii cu trei tineri. Incidentul a avut loc în cartierul Mărăști și a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile cu bătăușii au ajuns în presă și pe rețele de socializare, iar unul dintre tineri s-a predat.

"La data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, a avut loc o altercație. În urma acesteia, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital. În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați.

Astfel, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate.

În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută art. 194, alin. 1, lit. e din Codul penal", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

 

 

Loading...
Comenteaza